Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

20 лютого на Майан вийдуть тисячі ветеранів АТО, але не для того, щоб поговорити та розійтися

Терпіння українського народу величезне, але не безмежно. Це зрозумів Янукович, але не може зрозуміти Порошенко і Яценюк. 20 лютого о 16:00 на Майдан вийдуть не тільки ветерани АТО, але і представники самих різних соціальних груп населення України. Сьогодні всі вже розуміють, що....

 

Терпіння українського народу величезне, але не безмежно. Це зрозумів Янукович, але не може зрозуміти Порошенко і Яценюк.


20 лютого о 16:00 на Майдан вийдуть не тільки ветерани АТО, але і представники самих різних соціальних груп населення України.


Сьогодні всі вже розуміють, що режим Порошенко не збирається вести діалог з народом і приймати в розрахунок його вимоги, а буде і далі просто ігнорувати, а особливо наполегливих українців садити в тюрми. В Україні не народ є владою, як це прописано в Конституції, а Порошенко і його банда, які узурпували владу і позбавили народ права голосу.


Тисніть по кнопках соціальних мереж в яких у вас є профілі, щоб встигнути оповістити всю Україну про те, що 20 лютого, всі у кого є можливість - виступаємо на Київ!!!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: