Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Як отримати грант на відкриття та розвиток власного бізнесу», - підприємиця Марія Бубнова запрошує на бізнес-тренінг

 «Як отримати грант на відкриття та розвиток власного бізнесу», - підприємиця Марія Бубнова запрошує на бізнес-тренінг фото

Підприємиця успішного бізнесу у Славутичі «Нова кухня» - Марія Бубнова, запрошує відвідати бізнес-тренінг, де вона поділиться своїми знаннями й вдалим досвідом, як в умовах війни отримати грант на відкриття та розвиток власного бізнесу.

slavutych.info неодноразово писав про родину підприємців із Маріуполя, які через війну росії в Україні змушені вдруге розпочинати «з нуля» свій бізнес. Цього разу Бубнови вирішили релокувати своє виробництво у Славутичі.


Читайте також: Нова кухня - смакуй по-славутицьки!

Два роки натхненної праці, залучення грантових коштів, у розмірі півмільйона доларів, закупівля енергоефективного сучасного обладнання, налаштування процесу виробництва, нові ідеї та пропозиції - і, як результат, якісна продукція, яка одразу зацікавила споживачів по всій Україні.

Нині «Нова кухня» на зміну виготовляє 1500 порцій повністю готових перших страв (борщ з телятиною, суп грибний з куркою та вершками, суп з курячими фрикадельками, сирний крем-суп). Тобто за день ми варимо 1500 порцій борщу з телятиною, по 400 грам кожна, в реторт пакеті. А великий обсяг роботи дозволяє підприємцям проводити регулярні акції та допомагати ЗСУ.
 

«Ми пропонуємо долучитись до такої допомоги нашим військовим вже сьогодні! Ви замовляєте — ми відправляємо!
Першим звітом такої акції ділимось на фото. Замовлення для наших військових ми відправили на НП одразу на вказану адресу. Тож бажаючі замовляють на моєму сайті, і я роблю відправку по всій Україні. Це зручно, швидко і дійсно смачно!»,
- розповідає Марія і запрошує долучитись до цієї ініціативи та розповсюдити інформацію.




Українці закордоном також можуть долучитись до доброї справи. Ось посилання на сайт, де можна зробити замовлення - nk-food.shop.




Родина підприємців Бубнових відома не тільки в нашій країні, а й за її межами. Бубнови - це показник незламності, стійкості, великої сили духу українського народу.

Нам дуже приємно, що ці неймовірні люди започаткували свій бізнес саме у нашому місті.


Читайте також: Нова Кухня: Екскурсія на підприємство — фенікс, яке відродилося під час війни 

19 квітня, о 14:00, Марія Бубнова запрошує усіх охочих відвідати бізнес-тренінг «Як отримати грант на відкриття та розвиток власного бізнесу», місце проведення тренінгу буде повідомлено персонально після реєстрації за посиланням  forms.gle

Участь у тренінгу безкоштовна. На учасників очікує кава-брейк.

Тренінги організовані Благодійним фондом «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток», в межах грантового проєкту «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич», що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: