Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини із загальноміської наради з питань забезпечення життєдіяльності міського господарства

Міський голова Юрій Фомічев 15 січня провів загальноміську нараду. Оплата за житлово-комунальні послуги залишається ключовим питанням для міста. Підприємства в кінці року виплатили заробітну плату, відсутні проблеми з оформлення субсидій або пільг. Підписані акти звірки з НАК «Нафтогаз України»...

 
Міський голова Юрій Фомічев 15 січня провів загальноміську нараду. Оплата за житлово-комунальні послуги залишається ключовим питанням для міста. Підприємства в кінці року виплатили заробітну плату, відсутні проблеми з оформлення субсидій або пільг.

Підписані акти звірки з НАК «Нафтогаз України», але цього недостатньо для отримання лімітів на газ. Створена і працює група з роботи з боржниками, яка побувала вже у 139 помешканнях. У результаті роботи групи укладено 185 договорів на реструктуризацію боргу та сплачено 200 тис. грн за квитанціями. КП «ЖКЦ» готує списки квартир-боржників по будинкам.

17 січня майданчик ДСП «Чорнобильська АЕС» планують відвідати представники бюджетного комітету Верховної Ради України. Попередньо до розгляду готуються такі питання:

• Створення незалежної інфраструктури щодо поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом.

• Фінансове забезпечення створення та експлуатації об’єктів, необхідних для виконання міжнародних проектів і зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС.

• Виплата пенсій працівникам Зони відчуження.

• Розвиток Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

Заклади та установи міста працюють у штатному режимі, про що і прозвітували їх керівники.


Відділ інформації та зв’язків із громадськістю


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: