Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Володимир УДОВИЧЕНКО: «Я сьогодні хочу побажати одного: щоб наша політика відповідала очікуванням громадян»

Друга, установча, сесія Славутицької міської ради VIІ скликання розпочалася не звично. Новообраний міський голова Славутича Юрій Фомічев надав слово екс-меру Володимиру Удовиченку, який 25 років очолював міську владу, а нині є новообраним депутатом Київської обласної ради...

 

Друга, установча, сесія Славутицької міської ради VIІ скликання розпочалася не звично. Новообраний міський голова Славутича Юрій Фомічев надав слово екс-меру Володимиру Удовиченку, який 25 років очолював міську владу, а нині є новообраним депутатом Київської обласної ради – керівник Офісу реформ Київщини.

Володимир Петрович подякував усім славутичанам за високу довіру – обрання його депутатом обласної ради.

У своїй промові він наголосив, що Україна без реформ не матиме майбутнього. Головна реформа територіальної організації влади, на жаль, сьогодні не рухається. Влада повинна бути передана спроможним територіальним громадам. Це не відкриття України, такі моделі працюють в усіх цивілізованих країнах, де рівень життя набагато вищий за рівень життя в нашій країні. Провідниками нової моделі нових відносин «суспільство–влада» мають стати регіональні обласні ради, а Київська – провідна. Саме обласна рада цього скликання повинна показати приклад – прийняти всі повноваження, ресурси, а саме головне – відповідальність за розвиток Київського столичного регіону з величезним потенціалом та ресурсами.

За ці роки Славутич напрацював сильну модель місцевої демократії та чималий багаж власних народжених традицій. Міський голова Юрій Фомічев прийняв від Володимира Удовиченка славутицькі символи – Абетку міського голови, Кодекс етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, створений за участю славутичан, та Знак міського голови. Відтепер у нашому місті покладено європейську традицію – цивілізовану передачі влади.

Звертаючись до новообраних депутатів міської ради, Володимир Удовиченко побажав, щоб наша політика відповідала очікуванням громадян: «У цій залі нема політики для політиканів, але є політика головна – служити Славутичу та славутичанам, усвідомити і зберегти те, що є, і розвивати Славутич далі. Жодного дня і року не може бути без розвитку!»

Управління інформації та електронного врядування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: