Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дружина мера Славутича регулярно отримує підряди від міськради – інформують «Наші гроші»

ПП "Будівельна компанія "Славутич" дружини міського голови Славутича Марії Фомічевої та ТОВ "Будівельно-інжинірінгова компанія "Славутич", власником якого був мер міста Юрій Фомічев, регулярно отримують підряди від управлінь міської ради Славутича Київської області.

 

Зокрема, від "БК "Славутич", яка постійно отримує кошти з бюджету, Марія Фомічева отримала 329 тис грн

ПП "Будівельна компанія "Славутич" дружини міського голови Славутича Марії Фомічевої та ТОВ "Будівельно-інжинірінгова компанія "Славутич", власником якого був мер міста Юрій Фомічев, регулярно отримують підряди від управлінь міської ради Славутича Київської області.


У 2016-2017 роках управління інфраструктури та капітального будівництва Славутицької міськради замовило "БІК "Славутич" ремонтні роботи та розробки проектно-кошторисної документації щонайменше на 2,32 млн грн. За даними "E-data", фірма регулярно отримувала кошти від управління інфраструктури та капбудівництва, а також виконкому Славутицької міськради. Про це свідчать дані системи "Прозорро" та порталу використання публічних коштів "E-data", інформують "Наші гроші".

 

Засновником та керівником ТОВ "Будівельно-інжинірінгова компанія "Славутич" вказано Віталія Сидоріна. До 2015 року власником фірми був Юрій Фомічев, а Віталій Сидорін працював у нього.
У 2016 р. управління освіти і науки Славутицької міськради замовило "БК "Славутич" демонтаж альтанок для дитсадка "Крунк" за 61 тис грн. За даними "E-data", фірма отримала кошти. Крім того, управління освіти також заплатило "БК "Славутич" 77 тис грн. за підготовку основ та улаштування підстильного шару під альтанки. Дані про замовлення цих робіт відсутні в "Прозорро".

 

Власницею ПП "Будівельна компанія "Славутич" є дружина мера Марія Фомічева, керівник Юрій Саюк. До 2015 року фірма належала Юрію Фомічеву.

В декларації мера Славутича вказано, що його дружина окрім "БК "Славутич" є власницею або співвласницею ТОВ "Інвестиційно-промислова група", ПП "СКС-М", ТОВ "Лінія", ПП "Лотос-Славутич". Вона також зареєстрована як ФОП.

За минулий рік дохід Марії Фомічевої склав близько 1 млн грн. Основна частина надійшла від підприємницької діяльності. Зокрема, від "БК "Славутич" вона отримала 329 тис грн.

Юрій Фомічев отримав 234 тис грн. сукупного доходу, більшість з якого склала зарплатня. Йому належить житловий будинок площею 138 кв м, квартира на 108 кв м, 2 нежитлові будівлі загальною площею 378 км м, земельні ділянка 0,07 га. Він орендує 4 ділянки загальною площею 0,3 га. У нього є 6 транспортних засобів, серед яких Hyundai Santa FE 2011 р.в. та HONDA CIVIC 2008 р.в.

Згідно з офіційною біографією Юрія Фомічева, до обрання міським головою він очолював ПП "Будівельна компанія "Славутич", був депутатом міськради, в.о. мера та секретарем ради.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: